Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

CERTIFICATE

Gift Certificate

Sa-i ajutam pe oameni sa se faca mai fericiti unii pe altii oferindu-si daruri care chiar conteaza

Cadouri

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS
Luni, 01 Aprilie 2024 10:32

Russell Hobbs® reduceri şi colecții

Marea Britanie, in anul 1952 doi adevăraţi domni – William Russell şi Peter Hobbs, au fondat compania cu denumirea «Russell Hobbs». Stabilind ideea de bază a acestui brand, mai presus de toate, fondatorii au vrut să creeze ceva capabil de a transforma percepţia obisnuita a aparatelor de uz casnic.

Din start William şi Peter au decis să abandoneze vulgaritate şi tristeţe, făcînd accent deosebit asupra design-ul produselor. Cu toate acestea, în afara de design, au iniţiat superioritatea completă în alte domenii – adaptabilitate, utilizare şi fiabilitate:

Elegance Jewels Inspire Retro Bubble Luna Explore Aura Textures Plus Legacy Illumina Chester Oxford Easy Breakfast Cook@Home Classics Desire Colours

«Russell Hobbs» îți aduce cele mai noi lucruri în materie de stil, design și inovații pentru bucătăria ta. Oferind stil fară compromisuri, ne inspirăm din fashion și design interior pentru a crea aparate electrocasnice la modă, care oferă o declarație de stil.

Stimaţi clienţi și vizitatori ai magazinului nostru, în perioada 01-30 aprilie veți putea beneficia de reduceri substanțiale la anumite produse. Vă primim de fiecare dată cu cele mai bune produse și va răsplătim fidelitatea cu preţuri avantajoase.

Cafetiere Prepararea hranei

×

TOP