Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS
Vineri, 15 Septembrie 2023 13:32

Remington® reduceri

Stimaţi clienţi și vizitatori ai magazinului nostru, în perioada 15-31 septembrie veți putea beneficia de reduceri substanțiale la anumite produse. Vă primim de fiecare dată cu cele mai bune produse și va răsplătim fidelitatea cu preţuri avantajoase.

Eliminarea părului Frumusețe şi sănătate

Compania «Remington» a fost fondată în 1816 de către Eliphalet Remington în Ilion, New York. Este cea mai veche companie din Statele Unite. În acele zile, în primul rănd, compania americană a inceput să fabrice arme de foc şi muniţie, au urmat: maşini de cusut, maşini de scris şi multe altele.

Debutul pe piaţa din SUA cu aparate mici de uz casnic datează din 1937, surpriză absolută fiind – primul aparat electric de ras pentru un berberit uscat. Din acea zi, compania şi-a concentrat resursele sale exclusiv pe producerea dispozitivelor dedicate îngrijirii părului (de pe faţa, cap şi corp).

Peste 70 de ani se perfecţionează calitatea şi fiabilitatea produselor, ele sunt distribuite în peste 80 de ţări din întreaga lume. În prezent, marca este cunoscută şi în Moldova.

×

TOP