Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS

H5600, Ionic Rollers, Bigudiuri electrice

Ofera bucle de lunga durata cu mai putina caldura si obtine un look de vedeta de fiecare data. Introducerea ionilor din aceste bigudiuri este un miracol daca te chinui cu efectul static. Ionii potolesc orice efect static al parului, ajutandu-te sa obtii rezultate netede, sanatoase si un par stralucitor cu efect antistatic.

Preț: 999 MDL
Descriere

Iti permit sa te coafezi direct de la radacina, astfel putand sa obtii acele coafuri pline de volum. Cele 4 bigudiuri mici pot fi folosite pentru sectiunile inferioare, cele 10 bigudiuri medii sunt pentru zona centrala, in timp ce cele 6 bigudiuri mari sunt ideale pentru sectiunile finale, superioare, ale parului. Aceste bigudiuri au varfuri reci, special concepute pentru a concentra caldura doar spre par, astfel fiind foarte confortabil de purtat.

Bigudiurile cu nucleu din ceara: retin o temperatura mai inalta pentru a te ajuta sa iti fixezi buclele mai rapid si iti fac coafura sa reziste mai mult timp. Permitand parului sa se raceasca si sa se modeleze pe bigudiuri, vei beneficia de o coafura de lunga durata care se mentine fixata.

Toate caracteristicile:

  • Genereaza ioni pentru a oferi parului tau stralucire si efect antistatic;
  • 20 de bigudiuri easy-grip cu 3 dimensiuni: 3 mici (20 mm), 10 medii (23 mm), 6 mari (27 mm);
  • Design cu invelis luxos din catifea – ofera o ondulare mai usoara si evita agatarea;
  • Nucleu inovativ din ceara – retine o temperatura mai ridicata, ajuta la fixarea mai rapida a buclelor si le mentine pentru mai mult timp;
  • Varfuri reci – ofera o coafare mai rapida;
  • 30 de cleme si ace colorate pentru o coafare mai usoara;
  • Garanție: 2 ani.
DESCARCĂ MANUALUL TĂU DE UTILIZARE
×

TOP