Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

CERTIFICATE

Gift Certificate

Sa-i ajutam pe oameni sa se faca mai fericiti unii pe altii oferindu-si daruri care chiar conteaza

Cadouri

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS

Textures Plus, 22610-56

Fie că prepari cafea doar pentru tine, sau pentru prieteni ori familie, Cafetiera are o carafă cu capacitate de până la 10 cești. Plita cu funcție de menținere la cald te va ajuta să te bucuri de cafeaua preferată imediat după preparare, dar și puțin mai târziu. Pe lângă toate acestea, cafetiera arată perfect în orice bucătărie, având un finisaj negru mătuit și lucios cu accente cromate care îi oferă un aspect premium.

999 MDL
Preț: 699 MDL
Descriere

Încorporează funcții premium și un design remarcabil, perfecte pentru iubitorul de cafea care este în căutarea unui aparat elegant și funcțional. Aceasta are încorporată tehnologia unică cu «duș», aceasta oferind un proces de filtraare îmbunătățit. Această funcție inovativă împrăștie apa peste toată cafeaua – nu doar peste cafeaua aflată în centrul filtrului – pentru a se asigura că toată cafeaua este utilizată. Deoarece mai multă cafea este captată și dizolvată, te vei bucura de o cafea cu un gust mai bogat și cu mai puțină cafea epuizată în filtru. Fie că preferi aromele mai intense sau mai moderate, cafetiera prepară o cafea delicioasă, exact pe gustul tău.

Valvă cu sistem anti-picurare: când carafa este îndepărtată de pe plită cafeaua se oprește din filtrat, ca tu să îți poți turna cafeaua în cană fără să se mai scurgă stropi de cafea pe plită

Caracteristicile:

  • Tehnologie avansată cu «duș» pentru o aromă mai bogată a cafelei;
  • Carafă de sticlă cu capacitate de 1,25 litri;
  • Măsură 1 ceașcă;
  • Prepară 10 cești mari;
  • Recipient filtru detașabil;
  • Funcție «Pause and Pour»;
  • Indicator nivel apă.
DESCARCĂ MANUALUL TĂU DE UTILIZARE
×

TOP