Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

CERTIFICATE

Gift Certificate

Sa-i ajutam pe oameni sa se faca mai fericiti unii pe altii oferindu-si daruri care chiar conteaza

Cadouri

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS

Structure Black, 28091-56

Dorești să verifici culoarea și nivelul de rumenire a feliilor de pâine prăjită? Atunci vei iubi funcția «Lift and Look» a prăjitorului de pâine: pur și simplu ridici, verifici pâinea prăjită, apoi pui feliile înapoi, totul fără a întrerupe ciclul de prăjire.

Preț: 1399 MDL
Descriere

Cauți un design de remarcabil, care să reziste? Acest prăjitor vine într-un finisaj premium negru texturat, cu accente din oțel inoxidabil, care este proiectat nu numai să iasă în evidență, ci și să reziste la nesfârșit, prăjind pâine pentru vieți ocupate și case aglomerate. Funcția «Lift and Look» și controlul variabil al nivelului de rumenire îți permit să prepari pâinea prăjită perfectă.

Va reprezenta o completare uimitoare pentru orice bucătărie. Designul său premium texturat, într-un negru clasic cu accente din oțel inoxidabil, face ca acest prăjitor de pâine contemporan să iasă în evidență pe orice fel de suprafață. Aducându-ți un design de excepție, care durează, te poți bucura de acest prăjitor de pâine elegant în fiecare dimineață la micul dejun – sau oricând ai nevoie de o gustare rapidă.

Prăjitorul de pâine are grijă de poftele tale cu ajutorul celor 3 funcții: congelat, reîncălzire și anulare. Prăjește o felie de pâine direct din congelator, reîncălzește felia de care ai uitat sau apasă butonul de anulare pentru a opri ciclul de prăjire.

Caracteristicile:

  • Prăjitor de pâine premium texturat, cu accente din oțel inoxidabil;
  • Funcție «Lift and Look»;
  • Control al nivelului de rumenire;
  • Funcții de decongelare, reîncălzire și anulare;
  • Suport pentru chifle;
  • Indicator luminos albastru;
  • Tavă de firimituri detașabilă.
DESCARCĂ MANUALUL TĂU DE UTILIZARE
×

TOP