Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

CERTIFICATE

Gift Certificate

Sa-i ajutam pe oameni sa se faca mai fericiti unii pe altii oferindu-si daruri care chiar conteaza

Cadouri

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS

Vas electric, Cook@Home, 22740-56

Este aparatul de gătit ideal dacă doriţi ca bucatele dumneavoastră să fie consistente şi sănătoase, dar nu aveţi timp să le gătiţi. Bucatele pregătite cu «slow cooker» au întotdeauna un gust bogat şi aromă apetisantă, în timp ce în ele sunt păstrate toate vitaminele şi proprietăţile nutritive, datorită temperaturii mici de pregătire.

Preț: 899 MDL
Descriere

Temperatură de coacere mai mică de 100°C, ceea ce implică un timp îndelungat de gătire, ce poate varia de la două ore până la 12 ore. Deși pare că un astfel de mod de gătire îți va lua foarte mult timp, marele avantaj al «slow cookingului» este că nu trebuie decât să prepari ingredientele și apoi să le introduci în dispozitiv. Odată ce pornești programul de gătit, nu vei mai fi nevoit să amesteci în mâncare sau să o verifici în vreun fel. Astfel, dacă reușești să organizezi din timp prepararea ingredientelor, vei economisi de fapt mult timp petrecut în bucătărie.

Gătitul la temperaturi joase înseamnă că alimentele nu se lipesc. Astfel, curățarea recipientelor devine un proces mult mai ușor. În același timp, nu vei fi nevoit să gătești cu mult ulei. Datorită etanșeității aparatelor, în bucătărie nu vor fi nici mirosuri puternice și nici temperaturi prea ridicate. Însă cel mai important avantaj este faptul că vei mânca mult mai sănătos. Prepararea termică la temperaturi joase înseamnă că vitaminele din alimente se degradează mai greu, iar mâncarea astfel gătită își păstrează proprietățile nutritive.

Caracteristicile:

  • Capacitate: 3,5 litri;
  • Include oală de gătit care poate fi utilizată separat pe orice plită;
  • Carcasă exterioară din inox;
  • 3 setări de căldură: mare, mic și menținerea temperaturii;
  • Capac din sticlă pentru monitorizarea gătirii;
  • Oală detașabilă și capacul posibil de spălat în mașina de spălat vase;
  • Mînere reci pe vasul exterior;
  • Indicator de pornire;
  • Picioruşe anti-alunecare.
DESCARCĂ MANUALUL TĂU DE UTILIZARE
×

TOP