Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

CERTIFICATE

Gift Certificate

Sa-i ajutam pe oameni sa se faca mai fericiti unii pe altii oferindu-si daruri care chiar conteaza

Cadouri

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS

Pentru clătite, Fiesta, 20920-56

Aparat pentru preparat asigura o temperatura raspandita constanta pe toata suprafata iar acest lucru garanteaza coacerea uniforma a clatitelor intr-un timp foarte scurt. Clatitele nu se rup si nu se lipesc, astfel eviti partile arse sau crude. Fiind intuitiv si usor de utilizat, cu ajutorul produsului e simplu sa aduci zambetul pe fetele tuturor in orice moment al zilei.

Preț: 699 MDL
Descriere

Avand o margine in jurul plitei pentru a impiedica scurgerea aluatului, acesta te va ajuta sa iti mentii bucataria curata si organizata. In plus, acesta vine impreuna cu o spatula in forma de «T» care te va ajuta sa intinzi perfect clatitele. La apasarea unui buton plita se incalzeste, iar cand aluatul s-a intins poti folosi cu usurinta spatula pentru a vedea daca clatita s-a gatit pe dedesubt, iar apoi sa o intorci.

Dotat cu control variabil al temepraturii, suprafaţă cu înveliş antilipire şi diametru 30 cm este o modalitate ușoară de a pregăti și de a servi clătitele preferate. Încălzirea uniformă a suprafeţei de gătit oferă o pregătire mai uniformă a clătitelor în comparaţie cu tigaia tradiţională. Clătitele dvs. se vor primi întotdeauna netede şi nu se vor lipi. Oferiţi bucurie celor dragi, servindu-i cu clătite proaspete în orice moment al zilei.

Caracteristicile:

  • Diametru 30 cm;
  • Control variabil al temperaturii;
  • Înveliş antilipire;
  • Iclude: distribuitor şi spatulă;
  • Indicator alimentare şi termostat;
  • Putere 1200 W.
DESCARCĂ MANUALUL TĂU DE UTILIZARE
×

TOP