Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS

Blender, Performance Pro, 22260-56

Smoothie-urile proaspete si supele facute in casa sunt atat de delicioase incat te vei bucura de fiecare strop din ele. De aceea noul blender a fost conceput cu un vas inovativ cu 3 laturi.

3599 MDL
Preț: 1699 MDL
Descriere

Forma trilobata unica maximizeaza forta vortexului, astfel ingredientele care se lipesc de obicei de marginile vasului in timpul operatiunii, sunt impinse inapoi spre centrul vasului. Acesta este tipul de aparat electrocasnic pe care un profesionist l-ar alege pentru bucataria lui de acasa.

Cele 5 trepte de viteza: permit aparatului sa proceseze o sumedenie de ingrediente, de la fructe moi, la alimente mai greu de pasat precum telina si spanacul. Avand o functii pre-programate, il vei putea programa cu unul dintre cele 5 cicluri concepute pentru supe, smoothie-uri, smoothie-uri verzi, piureuri si alimente uscate. Cele 5 trepte digitale de viteza iti permit sa setezi viteza de care ai nevoie pentru a obtine consistenta dorita si rezultate perfecte.

Blender de inalta performanta: atat de multifunctional incat va deveni foarte rapid unul dintre aparatele electrocasnice pe care le folosesti cel mai des. Avand un motor puternic de 1000 W pentru a procesa ingredientele la o consistenta perfecta, acesta este aparatul ideal pentru orice sarcina. Controlul digital permite alegerea usoara a treptei corecte de viteza pentru reteta pe care o preapari, iar vasul permite turnarea usoara a ingredientelor procesate. Daca esti pasionat de bucatarie, produsul va fi un plus proaspat adus colectie tale de aparate electrocasnice.

Caracteristicile:

  • Blender cu vas 1,9 litri;
  • Control digital;
  • Vas cu forma unica trilobata – maximizeaza puterea vortexului si imbunatateste pasarea;
  • 5 trepte de viteza sau 5 programe: supe, smoothie-uri, smoothie-uri verzi, piureuri si alimente uscate;
  • Vas din plastic durabil (tritan);
  • Baza din otel inoxidabil;
  • Lama cu 4 varfuri din otel inoxidabil;
  • 1000 W.
DESCARCĂ MANUALUL TĂU DE UTILIZARE
×

TOP