Sună-ne: +373-62-189-189

Bumerang Shop

Vezi branduri

×
 x 

0 Items

CERTIFICATE

Gift Certificate

Sa-i ajutam pe oameni sa se faca mai fericiti unii pe altii oferindu-si daruri care chiar conteaza

Cadouri

BONUSURI

Cash Back

Alătură-te şi tu programului nostru de fidelitate şi obţine reduceri sau cashback

Instalarea UDS

Blender, Matte Black, 24722-56

Nici o bucătărie nu este completă fără un blender cu suport de calitate cu un bol. Cu 2 setări de viteză și o setare a impulsului, lame din oțel inoxidabil. Acest blender este perfect pentru amestecarea unei varietăți de alimente și pentru prepararea de supe și sosuri.

Preț: 1899 MDL
Descriere

Indiferent dacă gătiți o supă cremoasă sau un smoothie, acest blender este la înălțime... măcinați și zdrobiți orice, chiar și cele mai dure ingrediente, de la nuci la cuburi de gheață. Aparatul este echipat cu un vas incapator cu o scara masurata de 1,5 litri. Vasul de sticlă cu nervuri interne asigură un flux optim de ingrediente pentru o amestecare superioară a ingredientelor.

Modul impuls al motorului: permite să obțineți o consistență perfect uniformă a produselor prelucrate. Blenderul dispune de o lamă de oțel cu patru lame cu lame de oțel inoxidabil cu un «profil ondulat» pentru a asigura cea mai netedă consistență posibilă. Produsul are o formă specială de bol: nervurile situate pe fundul vasului ajută ingredientele și amestecul să se deplaseze vertical pe pereți, ceea ce îmbunătățește circulația internă și ajută la umplerea tuturor golurilor. Coastele plasate asimetric pe ulcior reduc «zona moartă» a distribuției masei în timpul procesului de măcinare, astfel încât ingredientele sunt zdrobite și distribuite uniform pe tot volumul vasului. Vasul de sticlă are un capac detașabil care vă permite să adăugați alimente în timp ce blenderul funcționează.

Caracteristicile:

  • Lame de oțel detașabile pentru o curatare usoara;
  • Cuțit din oțel inoxidabil cu 4 vârfuri;
  • Cană de sticlă de 1,5 litri;
  • Capac de umplere detașabil pentru turnarea ingredientelor în timpul amestecării;
  • 3 setari de viteza, inclusiv pulsul;
  • Putere de 650 W;
  • 20000 rotatii pe minut;
  • Sistem de depozitare a cablului;
  • Picioare antiderapante pentru stabilitate.
DESCARCĂ MANUALUL TĂU DE UTILIZARE
×

TOP